Jegyvásárlás

Program


Szentpéteri Csilla & Band "Csillagpor" koncert vendég Feke Pál

Szentpéteri Csilla & Band "Csillagpor" koncert vendég Feke Pál

Szentpéteri Csilla, Magyarország legnépszerűbb zongoravirtuóz-zeneszerző és Zenésztársai varázslatos “Télköszöntő” koncertje igazi lelki feltöltődést, tökéletes kikapcsolódást nyújt mindazoknak, akik szeretnék átélni az adventi időszak minden pillanatát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 6. péntek, 18:00

Repertoárjának alapanyaga az örökérvényű klasszikus zene, meghintve mai, modern műfajokkal, mint pl. a jazz, blues, latin, bossa nova, világ- és filmzene, így adva új esszenciát a régi ízeknek, valamint saját szerzeményei. Szentpéteri Csilla élénk fantáziával utazik korok és stílusok között, frappáns zenei ötletekkel ötvözve múltat a jelennel. 90 perces színes műsorukban előre vetítik az ünnepek meghitt, varázslatos légkörét, Csilla meséin, humoros anekdotáin keresztül pedig megismerhetjük a világ országainak ünnepi tradícióit is. Zenéjüket hallgatva megpillanthatjuk a fényárban úszó Budapestet, a varázslatos Északi fényt, egy vidám fiesztát Velencében, a vándorokkal teli zarándokutat vagy éppen egy csendes hófedte templomkertet.

Csilla koncertjének sztárvendége Feke Pál színész-énekes művész, aki az István a király rockopera címszerepével lopta be magát a közönség szívébe, s akivel Csilla az elmúlt években számos nagy sikerű koncertet adott itthon és külföldön. Közös zenei blokkjukban felcsendülnek híres musicalrészletek és ismert ünnepi dallamok. Szentpéteri Csilla a zenén túl mindig gondoskodik páratlan látványvilágról, koncertjükön most is egyedi vizualizáció gazdagítja műsorukat.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!